• 关于我们banner_proc

Su'ega uaea uamea

Uaea Uaea Uamea iloa Uaea maea o se tasi o vaega taua o le crane, ma o lona faatinoga saogalemu e aafia tonu ai le galuega a le crane atoa.O le mea lea, i galuega i aso uma, e tatau ona tatou faia se galuega lelei i le asiasiga o maea uaea, faʻaumatia mea lamatia natia i le taimi, ma faʻamautinoa le saogalemu.

1. Su'esu'ega o foliga:

1) Siaki foliga vaaia mo ta'e, deformation ma corrosion;

2) Siaki pe lamolemole le pito i luga ma tutusa;

3) Va'ai ile numera ma le umi ole uaea malepe (e masani lava e itiiti ifo ile 2 ile mita).

Uamea Uamea

2. Su'ega Tensile:
O le suʻega tensile o le tosoina lea o se faʻataʻitaʻiga ma le umi o le 10mm i le mamao o le 100 ~ 150mm mai le pito o le suʻega, ona toe tosoina lea o le faʻataʻitaʻiga i le tulaga muamua mai le mamao o le 50mm mai le pito o le suʻega i se saoasaoa masani.

O mea nei e tatau ona gauai atu i ai i le taimi o le suʻega tensile:

1) Aʻo leʻi fuaina le malosi, o le uaea uʻamea e asiasia e tatau ona faʻamalieina mo le tusa ma le 5 minute ma le palapala e pei o le suauu ma le pefu e tatau ona aveese;

2) Pe a fuaina le malosi, e tatau ona faʻaopoopo lemu le malosi seia oʻo i le tau faʻamaonia;

3) A maeʻa fua taʻitasi, e tatau ona toe setiina le faʻamaumauga i le zero aʻo leʻi faia le fua lona lua;

4) Afai e manaʻomia le fuaina o le tele o faʻaiʻuga, o le tele o le a manumalo.

3. Siaki le numera o uaea motusia:
Ole numera o uaea malepelepe e fa'atatau ile pasene (%) o filaments o lo'o i lalo ifo pe tutusa le lautele ma le fa'aigoa fa'aigoa, lea e atagia mai ai le aofa'i o mea e le o u'amea i totonu o le fausaga totonu o lemaea uaeama le maualuga o le ofuina.

Uaea Malamalama

4. Su'esu'ega o le olaga vaivai:
A maeʻa ona faʻapipiʻiina se numera o vaega masani o tisiketi i luga o le jig ma faʻamautu, punou sooga mama taʻitasi i luga o le vaega masani faʻasolosolo e tusa ai ma le numera faʻamaonia o taimi ma taimi, ona aveese lea o faʻamau fesoʻotaʻi o vaega taʻitasi taʻitasi taʻitasi. ma fa'afeso'ota'i i latou.Tu'u i totonu o ipu fua fa'apitoa ua fa'ailogaina i fua (o ipu fua e tutusa lava fa'amatalaga ma uaea u'amea e fuaina), ona tu'u lea o ipu fua i se si'osi'omaga ma le vevela o le 20±1°C mo le sili atu i le 3 itula e fuafua le seti o nonoa.Le aoga o le ola vaivai o le disk.

5. Su'esu'ega a'afia:
Ose auala faigofie e fa'ata'ita'i ai le lelei o le fa'amea u'amea e ala i le fa'atofuina o le acid.O le mafiafia o le fa'amea fa'amea fa'asusu fa'asusu i le sulfuric acid solution e masani lava i le va o le 0.15 ma le 0.2 mm.O loʻo faʻaalia ai o lenei faʻagasologa o le galvanizing e le faʻamaonia pe tipi tulimanu.

6. Su'ega mimilo:
I le faʻaaogaina, e maua ai o nisi tagata faʻaoga o le a faʻaogaina ni mea maualalo e sui ai le sila maualuga e maua ai matau poʻo maata ina ia faʻasaoina tau.O lenei mea o le a le gata ina aʻafia ai le ola tautua o le oloa, ae mafua ai foʻi le tele o lamatiaga saogalemu.O lea la tatou A faʻatau, e tatau ona tatou filifilia oloa sili ona lelei o gaosiga masani ina ia mautinoa le saogalemu oa tatou tagata ma meatotino!


Taimi meli: Iul-22-2022