• 关于我们banner_proc

Na Fa'afefea ona Avea le Uamea Fa'atonu Malosi Maualuga ma Fa'atekonolosi Matagofie?

Uamea maualuga-malosie mafai ona faʻaaogaina i fausaga uʻamea e faʻasaoina ai le aofaʻi o uʻamea faʻaaogaina ma faʻaitiitia le tau o le faʻapipiʻiina o le fausaga uʻamea, felauaiga ma le faʻapipiʻiina.Talu ai o mea faʻainisinia o le uʻamea maualuga-malosi e leai ni eseesega faʻatasi ma le uʻamea masani, ua faia e le au sikola i le fale ma fafo le tele o galuega suʻesuʻe i luga o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le uʻamea maualuga i tausaga talu ai nei.

I le faaopoopo atu i le mamanu talafeagai a le sui, o fausaga uʻamea maualuga e manaʻomia ai fesoʻotaʻiga lelei i le va o sui uʻamea maualuga e fausia ai se fausaga saogalemu ma faʻalagolago.

Paipa uamea u'amea vevela

O le alualu i luma o suʻesuʻega o auala taua e lua fesoʻotaʻiga o le uʻamea maualuga (uo ma faʻamau) i le fale ma fafo o loʻo faʻalauiloaina, e aofia ai: suʻesuʻega i luga o le faʻatinoina o le utaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le sila, suʻesuʻega i luga o le avega. fa'atinoga o feso'ota'iga u'amea u'amea maualuga-maualuga, su'esu'ega i le fa'atinoina o le fa'atinoina o le fa'atinoina o le fa'amauina o le fa'afefeteina-ituaiga u'amea maualuga-malosi, su'esu'ega i le fa'atinoina o le fa'atinoina o le fa'aogaina o le fa'amauina-ituaiga u'amea maualuga ma le su'esu'ega i le hydrogen- fa'atuai gau o pa'u malolosi o le vasega 12.9, ma isi, ma fa'ailoa ai le alualu i luma o su'esu'ega a le Iunivesite o Tongji.Tongji University, aoteleina le alualu i luma o suʻesuʻega o loʻo iai ma vaʻavaʻai i luma i suʻesuʻega i le lumanaʻi.

O le faʻaogaina o le faʻaogaina o lalo o le malosi i le uʻamea o le uʻamea maualuga-malosi e mafai ona faʻaitiitia ai le vevela o le faʻamafanafanaina o le vevela, faʻaitiitia le faʻaletonu o le uelo ma faʻaleleia le faʻaogaina o le sooga.

Ae ui i lea, e mafai ona i ai se aafiaga taua i lalo o le malosi faʻatusatusa i le gafatia o le faʻaogaina o le soʻotaga uelo.O le tele o tagata suʻesuʻe ua faʻaalia o faʻaiʻuga o le tulafono a Europa EC3 i lalo o le malosi o le faʻatusatusaina o soʻotaga uelo faʻatulagaina aiaiga faʻatatau e matua talafeagai pe faʻasao.

O le faʻamaluluina o le uʻamea maualuga-malosi i le maeʻa ai o le uʻamea ma le tele o le tikeri o le faʻamaluluina ma le faʻamalosia o le uʻamea, o le taʻavale ma le maaleale i togafitiga vevela, ona o le maualuga o le uʻamea i le taʻavale ua tasi pe sili atu togafitiga vevela, o le uamea latalata. le faʻafefeteina ma se faʻaogaina o le vevela ma le faʻamafanafanaina o le taamilosaga o le vevela, ina ia le mafai ai ona faʻatumauina le uluai mea faʻainisinia, ma o lea e afaina ai le vevela.

O mea faʻapitoa e aʻafia ai le malosi o le soʻotaga faʻapipiʻi e aofia ai le malosi o le mea faʻapipiʻi, le lautele o le sone faʻafefe, faʻamaluluina le malosi o le sone, faʻamaluluina le lautele o le sone, le lautele o le mafiafia o le vaega uelo ma le faʻailoga uelo.

Uaea Malosi Maualuluga

1) auala eseese o le aveina o le fa'ase'e uta e sili atu le a'afiaga i luga o le fa'ailoga fa'ase'e, ma o le tau o le fa'aanti-slip coefficient o le tulafono Saina e 7% i le 20% sili atu nai lo le tau o le tulafono Europa.

2) Mo le fana fana, o le fuaina o le tau o le anti-slip coefficient o maualuga-malosi uamea i le va o le 0.45 ma le 0.50 e tusa ai ma le tulafono a Europa, ma afai e iloiloina se fua faatatau mautinoa saogalemu, o le tau mamanu talafeagai i le va. 0.4 ma le 0.45.

3) To le anti-slip coefficient o le mūmū ele i luga ina ua uma le fana fana o maualuga-malosi uamea e masani lava sili atu nai lo le fana blasting luga.

4) Tia anti-slip coefficient omaualuga tensilesuaea malosiluga o le pulumu e tusa ai ma tulaga masani a Europa e latalata i le tau na ave e tusa ai ma tulaga masani a Saina, o le anti-slip coefficient e faʻaitiitia i le faʻateleina o le malosi o le sila.

5) O le togafitiga o le maualuga o le uʻamea uʻamea uʻamea faʻafefeteina ma faʻapipiʻiina i le paʻu o le zinc-oa faʻaogaina e mafai ona faʻateleina le mautu o le faʻaogaina o le faʻafefe o le faʻafefe, ma o le tulaga masani o le anti-slip coefficient e masani ona laʻititi nai lo isi luga. auala togafitiga.O le mafiafia o le pa'u pa'u mauoa zinc inorganic e fesoasoani i le fa'aleleia atili o le pa'u fa'ase'e fa'ase'e, ma le fa'ase'e tete'e pa'u o le fa'alava mafiafia e tusa ma le 10% maualuga atu nai lo le pa'u manifinifi.


Taimi meli: Tes-14-2022