• 关于我们banner_proc

Ose Folasaga Puupuu O Mesh Fa'amalosia

Mesh fa'amalosia uameae mafai ona vaaia i soo se mea i lo tatou olaga i aso taitasi, ma e faʻaaogaina i le tele o faʻaoga, e pei o le fausiaina o inisinia, fausiaina o le lotoa ma le fausiaina o falemaʻi.

Fa'amalosia Meshua ta'ua foi maalili lo'a ribbed uelo fausia u'amea mata, uaea uaea mata, malulu lo'a ribbed mata uamea, u'amea mata uamea, malulu lo'a ribbed u'amea mata uamea, ma isi.

O le faʻamalosia o mata e masani lava ona fausia e ala i luga ole laps faʻamalosi faʻaumiumi ma felauaiga, o loʻo i ai se mamao faʻamautu, se faʻatulagaina o vaaiga, ma o fesoʻotaʻiga uma e faʻatasi.

Uamea uamea Mesh Pepa

Cold ribbed u'amea uaea mata, malulu toso mama uelo sila mata u'amea ma vevela ribbed uamea uelo mata o le tolu ituaiga o mea mata mo uelo mata uamea.Faatasi ai ma i latou, e sili atu ona masani ona faʻaaogaina.E tusa ai ma le vasega, lautele, umi ma le va o faʻamau faʻamalosi, e mafai ona vaevaeina le uʻamea uʻamea i le uʻamea uʻamea uʻamea ma faʻapipiʻi uʻamea mata.

O le faʻaogaina o le uaea uaea e mafai ona faʻaleleia atili ai le saoasaoa o le fausiaina, e mafai ona faʻasaoina le 50% -70% o le taimi faigaluega, ua faʻavaveina le alualu i luma o le poloketi, ma faʻatasi ai ma le taimi o le fausiaina o le a faʻapuupuuina.

Ma aʻo leʻi tuʻuina le faʻamalosi faʻamalosi, e tatau ona fuafua le fuafuaga o le fausiaina o le uaea.Pe a manifinifi le faʻamalosia umi o le mata uamea, e mafai ona taʻalo le galuega o le punou ma le deformation o le mata uamea.Muamua, savili le ogatotonu ma le itu i saute o le mata uelo i luga ina ia mafai ai ona faʻapipiʻi itu uma e lua i totonu o le laʻau, ona faʻataʻatia lea o le mata uamea.Fa'aofiofi itu uma e lua i totonu o le la'au, ona fofola lea o le uamea.

A mafiafia le fa'amalosi fale, o lemata ueloo le a le punou faigofie, ina ia 1-2 fasi vaega o le faʻamalosia o fale e mafai ona faʻapipiʻiina i le pito i luga o le mata uelo, faʻapipiʻi itu uma e lua i totonu o le laʻau i le isi itu, ma faʻaaoga laʻau saʻo e fusifusia i totonu o le fanua e faʻaitiitia ai le koluse o le vaega. faʻamalosia fale, ma le nofoaga fesoʻotaʻiga i le va o le faʻamalosia o le fale ma le mata uelo e tatau ona nonoa i le uaea uamea.

Mesh uaea uamea uamea

O le mata o le mata o le uʻamea uʻamea uʻamea mata ma le faʻamalosia e lua-auala e tatau ona mafolafola auala, o le umi o le faʻamalosi e tatau ona le itiiti ifo i le 30d, ae o le upega tafaʻilagi mai le pito o le laʻau e tatau ona 1/4.o le faʻamatalaga o le faʻamalosia e le tatau ona itiiti ifo i le 250mm, o le koluse o mataʻitusi faʻamalosi taʻitasi e tatau ona le itiiti ifo i le 1 le faʻamalosia o fale, ma o le mamao i le va o le lua vaega o le faʻamalosi faʻamalosi ma le faʻamalosi fale e le tatau ona itiiti ifo i le 5mm, lea e 1.3 taimi o le umi o taula laiti.A oʻo i le lautele d ≥ 10, o le faʻamalosia faʻamalosia umi o loʻo i totonu o le eria o le liʻo uamea ma e tatau ona faʻateleina le umi o le liʻo uʻamea i le 5d.

O le faʻaogaina o mata uʻamea e matua lautele lava, aemaise lava i le fausiaina o alalaupapa, fausiaina o aʻoga, fausiaina o falemaʻi ma isi vaega o le faʻaogaina o le lautele, ma o ona tulaga faʻapitoa ua oʻo atu i le faʻatulagaina o manaʻoga o le atunuʻu, ma o loʻo i ai nei se tulaga patino i le fausiaina. pisinisi, mafaufau pe na e va'ai i ai i le olaga i aso faisoo?


Taimi meli: Ian-29-2023